Gratis levering in België vanaf 50€

BUILT BY CANE

Bamboe accessoires

Luxe cadeau set - balsem met camillia-olie

€36,00
Luxe cadeau set - balsem met camillia-olie. Camellia-olie wordt beschouwd als een "wonderolie" vanwege de vele schoonheids- en helende voordelen.
Op voorraad
Gratis levering in België vanaf 50€
Levertijd: 2 dagen

Hoe te gebruiken

Neem een ​​kleine hoeveelheid, smelt tussen de vingertoppen en masseer op de droge huid. Verwijderen met een warm washandje. 

Herhaal indien nodig. Masseer ook twee keer per week gedurende 5 minuten op een schone huid om te genieten van de volledige voordelen van deze geweldige balsem met camillia-olie. 

Het voedt en revitaliseert de tere, droge huid, versterkt de beschermende barrière, vult de huid aan met essentiële huidvoedingsstoffen en laat uw huid zijdezacht, en soepel aanvoelen. Vermijd direct oogcontact en niet voor gebruik op een beschadigde huid.

100% milieuvriendelijk bamboe washandje

Want het is ook nog eens gemaakt van één van de beste vezels die momenteel verkrijgbaar zijn. Bamboe is antimicrobieel, schimmelwerend, hypoallergeen, geurbestendig en nog veel meer. Bamboe groeit van nature als onkruid en heeft geen pesticiden nodig om het gezond te houden. Bij het oogsten voor gebruik blijven de wortels achter en regenereert de plant snel. Dit alles gecombineerd om een ​​zeer effectieve en milieuvriendelijke washanddoek te produceren die relatieve superioriteit biedt ten opzichte van de meeste andere alternatieven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen